Blog

Komt er een 2e bevrijdingsdag?

Luchtkwaliteit en schone lucht

Helden zijn het. De generatie die ons in 1945 bevrijd hebben en Nederland opbouwden. Hoe straf is het dat juist ZIJ nu wéér moeten knokken in een oorlog.

Een oorlog met virussen.

Het is oneerlijk voor die generatie. Maar het gebeurt wel.

Virussen hangen in de lucht en mogelijk speelt de slechte luchtkwaliteit een grote rol op de impact ervan.

Ook ultrafijnstof is een voorbeeld van een stil en onzichtbaar monster dat géén genade met ons heeft. En dat raakt mij echt omdat ik weet dat de luchtkwaliteit een nare vijand van ons is.

Vaak merk ik nog dat mensen de gevaren niet goed kennen van deze vijand. Maar ik zal strijden voor de onzichtbare vijand……zoals een generatie dat ook deed en doet. Voor ons. Voor elkaar.

De oorlog die we nu trotseren is groot! Ik denk vandaag aan de mensen die ooit moesten knokken voor hun leven en diegene die dat nu ook moeten. Strijders zijn het! En strijden overwint alles. We gaan overwinnen en dan zijn we ‘weer’ vrij. Vanaf die dag, vieren we een 2e Bevrijdingsdag. En vieren we jaarlijks wereldwijd misschien wel “opgelucht adem”. #bevrijdingsdag #vrijheid #luchtkwaliteit #corona #fijnstof #gezonde lucht

Onafhankelijk en kosteloos advies in schone gezonde lucht

Viridi Air gaat voor een wereld met schone gezonde lucht. Maar hoe creëer je schone gezonde lucht in huis, kantoor of werkruimte/-hal? De mogelijkheden zijn eindeloos maar iedere situatie is uniek en het budget verschillend. Vraag het aan een onafhankelijk deskundige van Viridi Air. Deze zal kosteloos advies geven.

Het is belangrijk dat je weet wat er allemaal op de markt is en aan welk type oplossing je kunt denken binnen een bepaald budget. Zo kun je zelf op zoek in de markt naar de juiste aanbieder of met hulp van een deskundige. Viridi Air is echter onafhankelijk en werkt niet op provisie met bedrijven of partners die oplossingen aanbieden. 

Wat doen om in contact te komen met een deskundige voor een kosteloos & onafhankelijk advies? Laat de contactgegevens achter in onderstaand formulier: