Gratis lidmaatschap Online Viridi Air Netwerkclub

Sinds 5 juli 2020 is de Online Viridi Air Netwerkclub opgericht. Doel is om kennis & informatie uit te wisselen en contacten met elkaar te leggen. Tevens kan het gebruikt worden om leads/klanten in te plaatsen maar de voorkeur daarvoor gaat uit om dat de probleem eigenaar via het Schone Lucht-forum te laten plaatsen. Géén limiet op het aantal leden van het Partner-bedrijf. Meerdere collega’s van hetzelfde Partnerbedrijf kunnen meedoen. Viridi Air levert op 2 manieren, zo nu en dan, extra leads:

1.) Nieuwe Partners

De marketingstrategie ligt bij Viridi Air (op dit moment, fase 1) vooral op bedrijven die direct een bijdrage leveren aan gezonde lucht met een product/dienst (HVAC/Aircleaning). De focus zal daarna komen te liggen op bedrijven in andere branches (niet-HVAC branche).

Bedrijven uit de niet HVAC dienen zich ook te laten keuren om in aanmerking te komen voor het Viridi Air Partnership. Hiermee tonen ze aan meer bewustwording te willen voor schone gezonde lucht en hier ook maatregelen voor getroffen te hebben. Eén van de vereisten is dat ze aan kunnen tonen dat ze extra maatregelen treffen voor de kwaliteit van de binnenlucht. En dat is dus interessant voor de HVAC branche. Zij zullen meer kennis willen, zeker als er nog veel moet gebeuren op de binnenluchtkwaliteit. Kennis uitwisselen met elkaar of direct contact zoeken met elkaar is onze doelstelling in die netwerkgroep. Alléén op die manier is het zakelijk ook interessant.

2.) Via niet-Partners
Via diverse kanalen ontvangt Viridi Air regelmatig vragen en problemen van bedrijven/particulieren in de binnen- en/of buitenlucht. Zij zoeken een oplossing hiervoor. Via de Viridi Air Netwerkclub delen wij het probleem/issue waarop uitsluitend de eerste 3 bedrijven die hierop reageren (het kunnen oplossen) de contactgegevens van de probleemeigenaar krijgen.