Nieuws

Viridi Air in Maakindustrie.nl

Mooie blog in Maakindustrie.nl over de doelstelling van Hitma om meer bewustzijn te creëren voor de noodzaak van schone, gezonde binnen- en buitenlucht. Ze zijn een partnerschap aangegaan met Viridi Air

De blog is geschreven door Astrid van Ballegoy (werkzaam bij Hitma). Lees het complete verhaal op htttps://www.maakindustrie.nl/nieuws/algemeen/schone-lucht-natuurlijk-voor-elkaar/

Onafhankelijk en kosteloos advies in schone gezonde lucht

Viridi Air gaat voor een wereld met schone gezonde lucht. Maar hoe creëer je schone gezonde lucht in huis, kantoor of werkruimte/-hal? De mogelijkheden zijn eindeloos maar iedere situatie is uniek en het budget verschillend. Vraag het aan een onafhankelijk deskundige van Viridi Air. Deze zal kosteloos advies geven.

Het is belangrijk dat je weet wat er allemaal op de markt is en aan welk type oplossing je kunt denken binnen een bepaald budget. Zo kun je zelf op zoek in de markt naar de juiste aanbieder of met hulp van een deskundige. Viridi Air is echter onafhankelijk en werkt niet op provisie met bedrijven of partners die oplossingen aanbieden. 

Wat doen om in contact te komen met een deskundige voor een kosteloos & onafhankelijk advies? Laat de contactgegevens achter in onderstaand formulier: