Nieuws

Viridi Air werkt samen met Smart City Plaza

smartcityplaza

Wat is het?

Smart City Plaza is een onafhankelijk platform voor overheden, adviseurs en installateurs met Smart City oplossingen voor de openbare ruimte. Alle oplossingen voor de slimme stad op één plek.

Waarom doet Viridi Air mee?

In de openbare ruimte wordt Luchtkwaliteit een steeds belangrijker thema wat slim ingepast moet worden. Viridi Air is een expert op dit vlak en deelt daarom haar kennis in deze projecten. Voor de algehele luchtkwaliteit in Nederland zou het goed zijn als meer projecten in de openbare ruimte het Schone Lucht-keurmerk krijgen. Viridi Air ziet de samenwerking met Smart City Plaza daarom voorspoedig tegemoet. Meer info over deze samenwerking? Mail naar info@viridiair.nl

Het Schone Lucht-keurmerk

Doel van het Schone Lucht-keurmerk van Viridi Air is de consument te helpen bij het maken van een bewuste keuze naar bedrijven die zich jaarlijks inzetten voor meer schone binnen- en buitenlucht. De consument kijkt namelijk steeds kritischer naar de kwaliteit van de binnen- en buitenlucht en het aandeel van organisaties, producten en diensten hierin.

Lees ook de blog op Smart City Plaza hierover.