Wat krijgen bedrijven en overheden bij een jaarlijks Viridi Air Partnership?

Door een Partnership wordt bijgedragen aan minder #fijnstof, #stikstofdioxide, #NOx, #ozon en #CO2 in de buitenlucht. Viridi Air ondersteunt haar Partners ook (kosteloos) met diverse marketing voordelen om te profileren dat ze staan voor gezonde lucht:

Een jaarlijkse bijdrage van ruim 20% verbetering luchtkwaliteit

Partner worden van Viridi Air is goed voor de luchtkwaliteit in Nederland. In overeenstemming met het Viridi Air Partnership (brons, zilver, goud of platina) wordt jaarlijks ruim 20% bijgedragen aan verbetering van de luchtkwaliteit en de daarvoor bedoelde hoeveelheid groene filters (bomen) aangeplant.

Het Schone Lucht-label en -certificaat

Bedrijven en overheden die Partner worden van Viridi Air ontvangen direct het Schone Lucht-label (voor op website, nieuwsbrieven, etc.) en na het planten van de groene filters (bomen) ontvangen partners het Schone Lucht-certificaat met daarop een plattegrond van de exacte locatie van de bomen op het perceel.

Video(vlog) opname

Viridi Air laat 1 x per jaar de Schone Lucht Vlogger op bedrijfslocatie van de Partner een vlog* opnemen. Deze wordt gedeeld via het kanaal van de Schone Lucht Vlogger (3000+ volgers).

* uitsluitend bij bedrijven met het Viridi Air Partnership (goud en platina)

Blog/artikel of video op www.viridiair.nl

Partners maken een blog/artikel/video voor plaatsing op de website van Viridi Air en gedeeld door de Schone Lucht Vlogger (3000+ volgers). Partners die zelf geen blog/artikel kunnen schrijven kunnen dit kosteloos door Viridi Air laten doen.

Bedrijf & logo op www.viridiair.nl

• De 25 laatst aangemelde Partners worden met bedrijfslogo op de homepage van Viridi Air geplaatst;
• Partners worden ook vermeld in het Partneroverzicht;

Vermelding in een Video/Vlog of Social Media bericht

Viridi Air laat wekelijks de Schone Lucht Vlogger (3000+ volgers) vermelding doen van alle nieuw aangemelde Partners in een Vlog/Video of blog.

Netwerken door toegang met Viridi Air Netwerk club

Partners worden lid van de Viridi Air Netwerk club bestaande uit met name directeur/eigenaren en medewerkers in commerciële functies (sales en marketing). Binnen deze netwerk club mogen Partners contact leggen/netwerken met andere leden.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op: